7 Gambar Kacak & Seksi Suami Kavitha Sidhu Yang Jarang Diekpos – Kepoh Kuat

Posted on
Kehidupan peribadi seorang artis selalu dicari bahkan cenderung dikejar media. Peminat kadang-kadang mahu tahu semuanya mengenai artis tersebut.

Namun, ternyata masih ada artis yang menutup rapat kehidupan peribadinya. Bukan sengaja, biasanya pasangan mereka berasal dari luar dunia hiburan. Seperti dengan suami kepada model dan pelakon cantik ini.

Kavita Sidhu kini berada di Italy, tempat kelahiran suaminya. Mereka terlihat menikmati percutian bersama umpama merpati dua sejoli. Kavita, 45, terlihat begitu romantik bersama suaminya yang kacak, Roberto Guiati, 36.

Mungkin terlalu kacak,  Kavitha jarang muat naik gambar suami dengan sembarangan ya?

Nah! berikut 7 gambar kacak suami Kavita yang jarang diekspos, seperti dirangkum oleh hangat.com dari berbagai sumber.

Roberto adalah seorang ahli perniagaan yang telah menetap di negara ini selama sembilan tahun serta merupakan pemilik restoran dan bar Zenzero yang terletak di tengah-tengah kota metropolitan Kuala Lumpur.

Kavita mengenali Roberto ketika di awal kedatangannya ke Malaysia menerusi seorang kenalan. Cuma hubungan mula terjalin secara serius sejak empat tahun.  Pekerjaan hakiki Roberto adalah sebagai ahli geologi di sebuah syarikat cari gali minyak dan gas.

Sumber : hangat.com

 

kepohkuat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *