10 perkara tentang zakar yang anda perlu tahu – Kepoh Kuat

Posted on

Jika saiz zakar anda pula panjang, ianya hanya akan membesar sebanyak 47% sahaja apabila menegang. Ertinya dalam keadaan rehat, tidak penting samada saiz zakar anda kecil pendek. Ia tetap akan membesar bila menegang. Menurut kajian yang boleh dipercayai, saiz zakar purata adalah 12.9 cm panjang dan ukurlilit pula adalah 12.19 cm. Sekarang ambil benang dan boleh cuba ukur zakar anda.

10. Bolehkah besarkan zakar Ada macam-macam minyak yang kononnya mampu besarkan dan panjangkan saiz zakar anda. Ada jenis krim sapu setiap hari, ada yang pakai lintah dan lain-lain lagi. Untuk perhatian anda, pakailah apa minyak urutpun zakar anda tak akan membesar atau panjang sebab zakar bukan otot.

Tapi zakat anda boleh dipanjangkan jika dilakukan regangan zakar secara konsisten. Ertinya anda perlu tarik zakar itu supaya jadi panjang biar ia regang berterusan. Asasnya kat sini adalah aktiviti regangan yang berterusan untuk besarkan dan panjangkan zakar.

Jadi lepas ini, jangan nak simpul tarik henjut dan sebagainya untuk basar atau panjangkan zakar anda. Cara mudah yang boleh anda lakukan untuk regangkan zakar secara konsisten adalah dengan menggantungkan batu atau benda berat pada kepala zakar dan biar ia regang begitu lama-lama setiap hari. Kalau susah, ada alat khas yang boleh bantu anda regangkan zakar secara konsisten, anda perlu beli alat tersebut.

sumber : cantiksikit via Soya Lemon

kepohkuat